Tervetuloa röllimetsään

Pitkästä aikaa pari puuta matalaks omasta pihasta tarkoituksena vääntää nykyisten kelvottomien portaitten tilalle kuvan portaat jotka onnistuvat näppäristi nolla budjetilla pihasta löytyvistä raaka-aineista..

Noh, kaikki kolme saatavilla olevaa moottorisahaa osoittavat mitä mielenkiintosimpia käyntihäiriöitä luvaten välillä ja sit taas nuupahtaa ja persaukisena alkoi nouseen seinä vastaan ku oli ropannu niitä aamusta asti.. Pitkän pähkäilyn jälkeen sain yhen käyttökelposeks eli ei muuta ku sähkörööki taskuun ja metsään..

Intensiivinen puittenkaato sessio ja kun bensa loppuu huomaan että sähkörööki ei oo enää vakio taskussa.. Hädissäni käyn työhousujen taskut läpit eikä rojun seasta löydy laitetta.. Katon että olisko se unohtunu sisälle tai verstaalle ja sitä kautta pääsenki raivaamaan kaikki kaadetut puut kun se on tietenkin povarista luiskahtanu havujen alle.. Havujen siivoomisen jälkeen ja tosta moottorisaha perseilystä lannistuneena, silleen ihan pikkasen silmä kostuneena istahdan kannon nokkaan ja imasen sähköröökistä savut kiroten että se ei varmasti ikinä enää löydy mistään..Meni pari sekunttia ennen ku aivot sopeutu muuttuneeseen tilanteeseen enkä yhtään keksi mistä mä sen sit siihen käteen sain..

Kommentit

Suositut tekstit