Kuuloketeline

Pikainen testi vannesahalle kuljetusvaurioiden korjaamisen jälkeen (hihna ei pysynyt paikoillaan joten säädin moottorin asentoa jolloin vetopyörä kallistuis sen verran että oli suorassa isompaan vauhtipyörään nähden). Tuo puurunkoinen ihanuus ajalta jolloin metallista oli pulaa hoitaa  hommansa siinä missä moni marketti sahakin. :)

Kyseinen puu löytyis hylkylaatikosta ja tarkoitus oli tosiaan vaan testata sahaa, mutta samalla syntyi jotain hyödyllistä.

Tälläisestähän vois olla melkein tuotteeks. :)

Kuulokkeiden tarina on alkaa muinaisesta Anttilan tavaratalosta Joensuusta. Siellä palkkapäivänä pyöriessäni silmään sattui hyllyjen takana lojunut röhnäinen laatikko jota kutsui tutkimaan tarkemmin. Kysellessäni hintaa kassalla ei koko järjestelmä tuntenut kyseistä tuotetta; päästiin huutokauppaan.. Jonkinsorin vastaava kysyi paljonko olen valmis maksamaan.. Ilmeisesti virne oli liikaa kun viisikymppiä silloista rahaa ei riittänyt. Loppusummaksi tuli 70€. Aika oli ennen kultaista internettiä joten jännitys oli kova ennen kotikoneelle pääsyä.. Kuulokkeiden todellinen hinta pyöri jossain kahden sadan hujakoilla ja ovat olleet siitä lähtien ne kuulokkeet jotka ensimmäisenä kotona päähän päätyvät.


Kommentit

Suositut tekstit